Yu Yu Hakusho-A szellemfiú; Bújj, bújj szellem; Slayers-A kis boszorkány; Full Metal Panic, Vadmacska kommandó
Yu Yu Hakusho
 
Yu Yu-s tesztek
 
Yu Yu-s Szavazás
Hogy alegerősebbek szerinted?

Yusuke & Kuwabara
Kurama & Hiei
Yusuke & Kurama
Hiei @ Kuwabara
Yusuke @ Hiei
Kurama @ Kuwabara
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bújj bújj szellem
 
BBSz-es szavazás
Milyen kajához hasonlítanád Keichirot?

palacsinta
spenót
gyros
kakaós csiga
pizza
tojásleves
csirkecomb
puding
nem tom
egyéb
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Slayers
 
Slayers-es szavazás
Ki nézett ki legjobban lánynak a fiúk közül?

Zelgadis
Gourry
Xellos
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Full Metal Panic
 
FMPanic-os szavazás
Melyika kedvenced?

Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Sacond Raid
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vadmacskakommandó
 
Vadmacs szavazás
Szted hogy aleghelyesebb Mark?

emberként (Mark/Aoyama)
űrmanóként (Kék lovag/Blue Knight)
Kékség bele van bújva
mindenhogy
sehogy sem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Részek röviden
 1. A próbatétel: Yusuke halála. Ekkor üti el egy autó, mert meg akart menteni egy kisfút. Találkozik Botannal, a szellemvilág révészével, és Koenmával, a szellemvilág urának fiával. Megtudja, hogy visszatérthet néhány feltétellel...
 2. Ördög vagy angyal: Yusuke azt a feladatot kapta, hogy kiköltse egy szellemvadállat tojását. Ez az állat olyan lesz, mint Yusuke lelke, tehát, ha Yusuke lelke romlott, akkor az állat egyből megeszik Urameshit. Ám értesítenie kellett a többieket is, hogy még él (különben elhamvasztják a testét). Yusuke először Keiko álmában akarta közölni, de az nem hitte el, hogy nem csak álmodta. Majd Yusuke belebújt Kuwabara testébe, hogy megmondja a lánynak, ez igaz. Ez a módszer sikeres volt, így a test megmenekült.
 3. Egy mindenkiért, mindenki egyért
 4. Ketőn áll a szeretet
 5. Yusuke visszatér
 6. Kincsvadászok: Yusuke visszatérése után Botan felkeresi a fiút és ellmondja az információkat az első küldetésről. 3 szörny elloptam a szellemvilág 3 legértékesebb és legnagyobb erejű kincsét. Az első ellenfél Gucki volt. Yusuke nagy harc elé áll. 
 7. Szörnyharc: Yusuke csak a ravaszságának (, ami egyébként nem jellemző rá) menekült meg. Yusuke nagynehezen legyőzte Guckit, és megszerezte az első varázserejű tárgyat. Még aznap este találkozott az utcán Kuramával, aki három napi várakozásra kérte, aztán visszaadja neki a varázserejú tárgyat, a tükröt, amit ellopott. Az idő leteltével egy korháznál találkoztek. Kiderült, itt gondozták Kurama édesanyját, aki halálos beteg volt. Ekkor a démon elmesélte Yusukének az élettörténetét, majd azt, a célja a tükörrel, hogy megmentse az anyja életét, a sajátját felajánlva cserébe. Azonban a tükör felhasználása közben Yusuke közbelép, és a tárgytól pedig Kurama életét kérte. (Azt mondta Kuramának, hogy ha nem most hal meg az anyja, akkor abba hal bele, hogy a fia nem él már.) A tükör jóindulatából mindkét fiú élete megmaradt. A 2. varázserejű tárgyat is megszerezte Yusuke.
 8. A bűvös kard: Már megvan 2 fegyver. A 3. Hieinél van. Yusukének nehéz dolga van, mert a szörny elrabolta Keikot és Yusukének rá is kell vigyáznia. Hiei megvágta a kardal Keikot, és ha kinyílik a lány fején a szörnyszem, akkor örökre szönyé változik. Miközben Yusuke Hieijel harcol Botan késlelteti Keiko szörnyszemének kinyílását. Yusuke nehéz harcot vív. Hiei közben még fel is veszi a démoni alakját, s így még erősebb. Yusuke életét Kurama megjelenése mentette meg. Végül Yusuke egy furfangos rei-gunnal (azt a tükröt használta, ami Kuramánál volt, arról pattant vissza a lövés) legyőzte Hieit.
 9. Kutatás indul: Botan ismét felkeresi a szellemdetektívet. Elmondja neki, hogy az ujjab küldetés egy bróbatétel. Genkai, aki egy erős harcos (sok régi harcművészetet ismer) egy viadalt rendz. Ennek a viadalnak az a célja, hogy átadja Genkai a legerősebbnek a tudását. Ám ezen a versenyen Rando, a gonosz szörny (aki először megszerzi a mestere tudását, majd kivégzi azt) is ott lesz. Yusukénak meg kell akadályoznia, hogy Rando nyerjen. Ezen a versenyen Kuwabara (Yusuke, ekkor még ellensége) is részt vesz. Yusuke és Kuwabara az első két próbát sikeresen teljesítik.
 10. Kuwabara és a csodakard
 11. A nagy ellentámadás
 12. Rando színrelép
 13. Titkos fegyver
 14. Az elvarázsolt kastély I: Különös bogarak lepik el a várost. Akit megszűrnak attól kezdve nem tud magáról. Ezt az alvilág 4 szent szörnye csinálja. Yusukénak, Kuwabarának, Kuramának és Hieinek kell megoldani. Le kell győzni a 4 szörnyet.
 15. Az elvarázsolt kastély II 
 16. A fehér tigris
 17. Önfeláldozás
 18. A harmadik bestia
 19. A fekete villám
 20. Titokzatos harcmodor
 21. Yusuke bosszúja
 22. A gyöngyfakasztó: Hiei felbukkan és egy videót hoz Yusukénak. Ezt a videót Kuwabaránál nézik meg. Először Kuwabara nem akar segíteni, de miután meglátta mi a feladat... A videón az volt, hogy egy lányt, Yukinát (Hiei hugát) meg kell menteni. Itt derül ki, hogy Shizurunak is van szellemi ereje.
 23. A sötétség hírnöke
 24. A démoni hármas
 25. Az utolsó menet
 26. A testvérek visszatérnek
 27. A titokzatos verseny: Az ifjabb Toguro felkeresi Yusukét, hogy meghívja őt, Kuwabarát, Kuramát, Hieit és még egy emberet a Sötét harcművészetek Viadalára. A meghívást visszautasítani nem lehet. Továbbá Toguró bemutatja Mire képes 40%-on.
 28. A harc elkezdődik
 29. Vér és virág
 30. Semmi sem tökéletes
 31. A részeges mester
 32. Pengeélen táncolva
 33. A harc folytatódik
 34. Esélytelen esélyesek
 35. Ki rjtőzik a masszk mögött?
 36. Tiszta lélekkel
 37. A rejtélyes ellenfél: Yusukéék éppenhogy legyőzték előző ellenfelüket, már is egy kipihent csapattal kell szembeszállniuk. Ráadásul azt sem tudják kik ők. Először Jin, a szelek ura fedi fel magát, de aztán nem ő kezdi a harcot. Az első harc Gama és Kurama harca lesz.
 38. A mágikus festék: Gama fegyvere egy titokzatos festék. Elkezdődik az összecsapás. Kurama kerülgeti Gama festékesecsetjét, de először az egyik lábára, majd a többi végtagjára egy különös jelet rajzol, amitől olyan, mintha Kurama kezein és lábain 100 kilós súlyok lennének. Ennek ellenére Kurama "feldarabolja" Gamát, a rózsaostort, amit a haja segítségével használ. De Gama a halála előtt Kurama minden démoni erejét lezárja egy mágikus pecséttel.
 39. Köd elötte, köd utána: Kurama démoni ereje hiányában is kiáll a következő ellenféllel, Touyával, a jég és fagy mesterével. Szinte teljesen reménytellennek tünt Kurama helyzete, de tudjuk, hogy nem fogja saját magát megöletni. A saját testébe ültetett gyilkos magok éppen az utolsó pillanatban kinyíltak, és ezzel átszurta Touyát. Kurama nyert.
 40. A mindent elsöprő küzdelem
 41. Váratlan fordulat
 42. A szerelem erelyével
 43. Álarc mögött
 44. A végső próbatétel
 45. Harc a végsőkig
 46. Átváltozás: Kurama Uraurashimával harcol, aki Kurama jószívére hagyatkozva vette át a vezetést (becsapta Kuramát). Ura Urashima körbevette vmi mezővel (vagy nem tom mivel) a pályát. Ezután elővett egy dobozt. Miután kinyitotta az egész ring, ami a mező alatt volt fehér füstel borítódott be. Ez a füst mindenkit kisbabává változtat. Yuri csecsemővé is változik, de Kurama hlyén egy démon áll.
 47. A legendás bandita: Uraurashima dobozából kiszálló fehér füst Yurit csecsemővé, Kuramát meg démonnáváltoztatta. Ez démon Kurama. Pontosabban Youko Kurama a legendás bandita. Kurama eredeti alakja. Elmondják, hogy Youko 15 évvel ezelőtt kényszerült emberi testbe, Suuichi Minamino testébe, és nem tudott visszaváltozni Youková. Ezután Youko elkezdi faggatni, fenyegetni Uraurashimát, hogy honnan van ez a doboz, de mielőtt megtudná Shishi Wakamaru megöli a csapattársát. A mező felbomlik. Youko visszaváltozik.
 48. Az eltünés mestere
 49. Hősies küzdelem
 50. A varázstükör
 51. Az ősellenség
 52. Légy erős Yusuke!
 53. Genkai üzenete
 54. Kezdődik a finálé
 55. Az ezüst róka feltámad
 56. Végső csapás
 57. A páncél
 58. A fekete sárkány
 59. Könyörtelen tökmag
 60. Rejtett képesség
 61. Titánok harca
 62. Erőnek erejével: Toguro már 80%-on van. Yusuke rei-gunja hatástalan volt. Toguro elbízza magát, azt gondolja esélytelen, hogy Urameshi le tudja győzni. Ekkor Yusuke leveszi a csuklójáról a két csuklószorítóját. Egy bilincs, a Szellembéklyó van a kezein és a lábain. (A szellembéklyót csak szellemi erővel tud vele együtt élni, és amíg rajta van nem tud fizikai erőt használni.) Egy szóval (ante) Yusuke leveszi ezt a bilincset. Ezzel így a fizikai erejét is használni tudja használni. Folyamatosan sorozza Togurot, se legugrik róla, mert azt mondja: "Toguro szeméből a halál tükröződött." Ekkor Toguro felvált 100%-ra.
 63. Több a soknál
 64. A végső roham
 65. Láncreakcio
 66. Bűn és bűnhődés
 67. Valami készül: Furcsa dolgok történnek Yusukéék városában. Különleges képességű emberek jelennek meg. Továbbá az emberek számára láthatatlan rovarok. És elrabolják Yusukét. 
 68. Az elvarázsolt ház
 69. Többet ésszel, mint erővel
 70. A Kaméleon
 71. Az átjáró
 72. Az agyfürkész
 73. A gonosz doki
 74. Vírushajsza
 75. A víz mestere
 76. Kuwabara visszavág
 77. Előttem az utódom
 78. Oszd meg és uralkodj!
 79. Élő célpont
 80. Végzet négy kereke
 81. A játékbarlang
 82. A játékmester közbelép
 83. Bénítófélelem
 84. Haragnak haragjával
 85. Halálos páros
 86. A gonosz elszabadul
 87. Mindent a harcért
 88. Szörnyek erejével
 89. Önfeláldozás
 90. Irány az alvilág
 91. Feltámadás
 92. Egy különös hang: Yusuke feltámadása után lement a barátai után az alvilágba, ahol folytatta a harcot Sensuival. Így, hogy Yusuke nem uralja teljesen az erejét Sensui erősebb egy kicsivel. Hirtelen Yusuke egy hangot hall. E különös hang hallatára Yusuke megváltozik...
 93. Menni vagy maradni?: Yusuke a különös hang hatására elnyerte mazoku alakját. Így már könnyűszerrel legyőzte Sensuit. De furcsa, azt állítja, hogy valaki megszállta. Itsuki nem hagyja, hogy Koenma elvigye Sensui lelkét. Egy másik dimenzióba viszi. Yusuke meg akarja keresni, aki átvette a teste felett az uralmat. De választania kell, hogy az Alvilágban marad, vagy haza megy. Yusuke úgy dönt inkább haza megy.
 94. Az élet megy tovább: Miután bezárták az átjárót, minden gond megoldódott. A narrátor elmond néhány dolgot Sensuiról és a csapatáról. Genkaiék elbúcsúznak Kaitoéktól. Mindenki visszatért a régi kerékvágásába. De Yusuke nem nyugszik. Nem tudja ki szállta meg a testét, és ez idegesíti. Továbbá túl erős az emberekhez. Az emberi világban már nem tud a harcnak élni, hiszen nincs ellenfele.
 95. Az alvilág hírnöke: Yusuke felkeresi a legelső szellemdetektívet. Elbeszélgetnek, hogy smint él (az egykori szellemdetektív), mert Yusuke nem bírja ki harc nélkül. A beszélgetést három idegen szakítja meg, akik el akarják mondani Yusuke "sorsát"...
 96. Keserű döntés
 97. Isten veletek
 98. A nagy találkozás
 99. A kitaszított fiú
 100. Mester és tanítványa
 101. Betyárbecsület
 102. Kurama csapata
 103. Apám akarta
 104. Váratlan ajánlat
 105. A selejtező: Az Alvilág felosztásának harca elkezdődik. Selejtezőket kell tartani, mert túl sok a jelentkező. A főhőseink Saku kivételével mind tovább jutottak. Megjelennek a viadalon Raizen régi harcostársai is, de nem fedik fel kilétüket.
 106. Családban marad: Yomit és a fiát Surát egy csoportba osztották. Mivel egy csoportból csak egy ember juthat tovább harcolniuk kell. Egyértelműen Yomi győz. Elkezdődnek a harcok. Yusuke hamar legyőzi az első ellenfelét.
 107. A legyőzöttek diadala: Suzuki már kikapott. Shishiwakamaru nem bírt Hokusinnal. Jin és Touya sem bírtak Raizen harcostársaival. Kurama csapata egytől egyik kikapott, de szereztek maguknak barátokat. 
 108. Búcsú a múlttól: Kurama és Sigure harcolnak. A harc kezdetén Kurama hátrányban van, mert Sigure körkardja nagyon erős. Majd Kurama átváltozik a Youko rókává. De le akarja zárni a múltját, így vissza is változik. Sigure nagyon megsebzi Kuramát. Majd Kurama életre kelti a 10 millió éve fosszilizálódot okonendzsu fát. Ezzel már Kurama nyert.
 109. Kedves ellenségem: Hiei és Mukuro harca. Mindketten ismerik a másik múltját. Egyik sem akarja megölni a másikat. Koenma el is mondta: Azért harcolnak, hogy kimutassák egymás iránti érzelmeiket. De Hieinek esélye nem volt. Egyre inkább sarokba szorult. A fekete sárkányt is megállította Mukuro. Hiei kikapott
 110. Démon vagy szellem?: Elkezdődik az egyik legnehezebb és leghosszabb harc: Yomi harcol Yusukéval. Először Yomi játsza meg magát (, hogy direkt belemegy Yusuke ütésébe), majd Yusuke gondolkodik egy kicsit (nem érti miért harcol, de Raizen felvilágosítja). Yusuke testében újjáéled Raizen vére. Yusuke rei-gun - ját kivédi Yomi Rempa-Hansuek - je. Yusuke elkezdi a démoni és a szellemi erejét egyszerre használni. A szellemi erő áthatol Yomi pajzsán és Yusuke utolsó lövése tiszta szellemi erő.
 111. Az új vezér: Yomi pajzsa a tiszta szellemi erőből lőtt rei-gunt nem tudta hárítani. De Yomi nem halt meg. Ismét egymásnak estek. Nem bírtak egymással. Yusuke Sei Koki-t (Sensui páncélja) is használta, de nem volt elég. Yomi legyőzte. Yusuke egy hetet átalutt. Ezután elmondták, hogy Yomi kiestt és elment edzeni a fiát. Enki az új vezér. Mukuro legyőzte Natsumét, de kikapott a döntőben Enkitől. Hiei az Alvilágban maradt. Kurama haza megy. Yusuke még egy kicsit az Alvilágban maradt, de haza fog menni.
 112. Mi lesz veled Yusuke?: A történet lezárul. Genkai elmondja mit szeretne halála után. Kuwabara tanul. Yukina Genkainál él. Mindenki boldog. Még Yusuke is betartja az ígéretét: 3 év után visszatért Keikóhoz.
 
Friss

Új szavazás! FONTOS, hogy szavazz!!
És mellékesen megjegyezném, hogy a képtár folyamatosan frissül (http://kep.tar.hu/minamino7)

 
Jelentkezz be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ezeket nézd meg!
 
Rólam
 
Egyéb animék
 
Szinkron színészekről
 
Oldaladnak
 
Chibi Kurama
Chat
Chat (cset) azt gondolom mindenki tudja hogy működik. És ha már tudja hogyan működik használhatná is. :-)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Óra

 

 

Óra ébresztővel, és még a színét is váltogathatod.

Hőmérséklet átlagban:

És Ferihegyen:

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Hányan voltak itt.
Indulás: 2005-10-09
 
Naptár

 
Alakítsd az oldalt
Fontos!!!
Mi legyen az oldal sorsa?

teljes átalakítás+új animék (27 / 68%)
kis átalakítás, friss nélkül (8 / 20%)
így marad, nincs friss (5 / 13%)

Szavazatok száma: 40

Létrehozás időpontja:
2007-12-22 20:45:36

Szavazás lezárva:
2008-01-25 18:52:51


Lezárt szavazások
 
zene
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG