Yu Yu Hakusho-A szellemfiú; Bújj, bújj szellem; Slayers-A kis boszorkány; Full Metal Panic, Vadmacska kommandó
Yu Yu Hakusho
 
Yu Yu-s tesztek
 
Yu Yu-s Szavazás
Hogy alegerősebbek szerinted?

Yusuke & Kuwabara
Kurama & Hiei
Yusuke & Kurama
Hiei @ Kuwabara
Yusuke @ Hiei
Kurama @ Kuwabara
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bújj bújj szellem
 
BBSz-es szavazás
Milyen kajához hasonlítanád Keichirot?

palacsinta
spenót
gyros
kakaós csiga
pizza
tojásleves
csirkecomb
puding
nem tom
egyéb
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Slayers
 
Slayers-es szavazás
Ki nézett ki legjobban lánynak a fiúk közül?

Zelgadis
Gourry
Xellos
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Full Metal Panic
 
FMPanic-os szavazás
Melyika kedvenced?

Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Sacond Raid
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vadmacskakommandó
 
Vadmacs szavazás
Szted hogy aleghelyesebb Mark?

emberként (Mark/Aoyama)
űrmanóként (Kék lovag/Blue Knight)
Kékség bele van bújva
mindenhogy
sehogy sem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fehér mágia

Chaos String/Káoszfonál (kaosu sutoringu)
Eredetileg építési munkákhoz tervezték. kötelek vagy egyéb tárgyak összekötözésére alkalmas egy mágikus kötél segítségével. Bármit össze lehet vele kötözni, de a kötelék gyenge, a célpontot nem képes meggátolni az esetleges mozgásban.

Chaotic Disintegrate/Kaotikus dezintegráció (kaotikku disutingureito)
A varázslat egy ragyogó kékes fényt hoz létre mely képes megsebezni a mazokukat. Ezidáig egyedül Phyria használta ezt a varázslatot.

Counter Sleeping/Ellen-Álomvarázs (suriipingu de neteru-hito o okosu-sube)
Ez a varázslat felébreszt azokat akiket normál módszerekkel nem lehet felébreszteni.

Defense/Védelem (bougyo no jumon)
Ez a fehér varázslat egy védõpajzsot vkreál a varázsló körül. A pajzs sokkal erõsebb a Sámánizmus/Szellem rendje Windy Shield/Szélpajzsnál, de egyszerre nagyon sok energiát emészt fel. Ezért naponta csak néhány alkalommal mondható el.

Dicleary/Megtisztítás (dikuriarii)
A varázslat semlegesíti, megszünteti a mérgeket a célpont szervezetében. Minden mérget semlegesít, akkor is ha egyszerre több méreg is jelen van a szervezetben. A papok között legalább annyira "népszerû" mint a Recovery/Gyógyítás.

Disenchant/Ellenbûvölés (kaiju)


Ext Ball (ekusuto booru)
A varázslat tüzek kioltására való. A varázslat maga azonban nagyon gyenge, nem képes nagy körzetben kioltani minden tüzet.

Fishing Spell/Horgászvarázs (iregui no jumon)
Egy Lina Invere által kifejlesztett varázslat, ami "ráveszi" a halat hogy ráharapjon a horogra. Sajnos a varázslat túl erõs és képes kipusztítani az összes halat a folyóban, és ezzel "elrontani a horgászás örömét".

Enhance Calm

Flow Break/Folyamtörés (furou bureiku)
Az a varázslat megtöri más varázslatok hatását a hatókörben, bár harc közben nem használható. A fehér varázslatok kivételével minden más varázslat az energia természetes áramlásának megváltozásával születik, ez a varázslat pedig a természetes rendet állítja vissza.

Holy Bless/Szent Áldás (hoorii buresu)
A varázslat minden alacsonyabbrendû élõhalottat "elpusztít" a hatókörzetében. A hatékonysága nem az erejében, hanem a hatókörében rejlik: magábafoglal egy kisebb várost! Mivel a varázslatnak semmi hatása sincs az élõkre, használatakor nem kell aggódni az "civilek" miatt, viszont a szükséges energia olyan nagy, hogy naponta csak egyszer használható.

Holy Resist/Szent Ellenállás (hoorii rezasuto)


Laphas Seed/ (rafasu shiido)
A varázslat képes egy célpontot minden mozgásban meggátolni, az áldozat még varázsolni sem képes. Semmiféle koncentrációt nem igényel és hatása majdnem egy óráig tart.

Lighting/Fény (raitingu)
A varázslat alkot egy fénygömböt amely egy utcai lámpáének megfelelõ fényt ad. A hatóidõ normál esetben 2-3 óra, de a hatóidõ csökkentésével a fényerõ növelhetõ. Így akár egy vakító villanás is alkotható.

Lock/Zár (rokku)


Megiddo Flare (megido furea)
Ez a gonoszság elleni varázslat a gonosz jelenlétet csökkenti, gátolja a hatótéren belül, s képes a gyengébb szellemeket megsemmisíteni is. Élõlényekre nyugtató hatással van.

Ti, kik nem vagytok részei e világnak... A Tisztaság Fényével, melyet birtoklok, kérlek benneteket hogy távozzatok a világunkból! MEGIDDO FLARE!

Mos Varim (mosu varimu)
Egy ellenvarázs a tûzvarázslatok ellen, mely az Ext Ball továbbfejlesztéseként jött létre. A varázslat egy fénygömböt kreál, mely magába szívja a hatókörön belüli lángokat és eloltja a tüzeket.

Ray Freeze (reifuriizu)


Recovery/Gyógyítás (rikabaarii)
A varázslat a sebek begyógyítására való, s ezt a hatást a célpont regenerálóképességének megemelésével éri el. A varázslat azonban az energiát a célopntból nyeri, ezért amikor súlyos sérülés gyógyítására használják, a seb lehet hogy begyógyul, de a sebesült belehal a kimerültségbe. Ráadásul egy beteg célpont esetében a baktériumok és vírusok száma is megemelkedik.

Rescurrection/Feltámasztás (rizarekushon)
A varázslat a sebek, sérülések begyógyítására alkalmas, s ehhez az energiát a közelben lévõ élõlényekbõl nyeri. A Recovery/Gyógyítás varázslattal ellentétben ennek a varázslatnak nincs mellékhatása, de a hatásideje sokkal hosszabb.

Reverse Time/Fordított idõ


Rune Breaker/Rúnatörés (ruun bureikaa)
Egy pentagramm mentén a varázslat egy védõmezõt hoz létre, és a pentagrammán belül minden varázslat hatását meggyengíti. A varázslat ereje nem a varázslón, hanem a pentagramm méretén múlik. Minél nagyobb a rajz, annál erõsebben gyengíti a természetellenes varázslatokat.

Sleeping/Altatás (suriipingu)
A hatókörön belül a varázslat mindenkit elaltat. Az alvás legalább fél napig tart, és az áldozat akkor sem ébred fel ha egy sárkány üvölt mellette.
A Varázslócéhek nem tanítják ezt a varázslatot, mert felhasználható bûnözõ célokra. Egyszerûbb minden varázslónak kifejleszteni.

Unlock/Zárnyitás (anrokku)
A varázslat kinyitja a bezárt ajtókat és ablakokat. Még a Lock/Zár varázslattal bezárt zárakat is kinyitja! Mivel a varázslat megtanulható a szavak memorizálásával, a Céhek nem is tanítják.

Valmaceid (varumishiido)
A varázslat erõs védelmet nyújt a Föld, Víz, Tûz és Szél elemek ellen. A varázslattal lehetséges egy páncél megerõsítése is, de a varázslathoz szükséges komponensek roppant drágák.

Vas Gluudo (Vasu Guruudo)
A varázslat egy pajzs méretû "varázsfalat" alkot, ami hatékony védelem mindenféle mágia ellen. A varázslatot gyorsan el lehet mondani, ezért különösen hatékony a varázslat.

 
Friss

Új szavazás! FONTOS, hogy szavazz!!
És mellékesen megjegyezném, hogy a képtár folyamatosan frissül (http://kep.tar.hu/minamino7)

 
Jelentkezz be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ezeket nézd meg!
 
Rólam
 
Egyéb animék
 
Szinkron színészekről
 
Oldaladnak
 
Chibi Kurama
Chat
Chat (cset) azt gondolom mindenki tudja hogy működik. És ha már tudja hogyan működik használhatná is. :-)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Óra

 

 

Óra ébresztővel, és még a színét is váltogathatod.

Hőmérséklet átlagban:

És Ferihegyen:

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Hányan voltak itt.
Indulás: 2005-10-09
 
Naptár

 
Alakítsd az oldalt
Fontos!!!
Mi legyen az oldal sorsa?

teljes átalakítás+új animék (27 / 68%)
kis átalakítás, friss nélkül (8 / 20%)
így marad, nincs friss (5 / 13%)

Szavazatok száma: 40

Létrehozás időpontja:
2007-12-22 20:45:36

Szavazás lezárva:
2008-01-25 18:52:51


Lezárt szavazások
 
zene
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!