Yu Yu Hakusho-A szellemfiú; Bújj, bújj szellem; Slayers-A kis boszorkány; Full Metal Panic, Vadmacska kommandó
Yu Yu Hakusho
 
Yu Yu-s tesztek
 
Yu Yu-s Szavazás
Hogy alegerősebbek szerinted?

Yusuke & Kuwabara
Kurama & Hiei
Yusuke & Kurama
Hiei @ Kuwabara
Yusuke @ Hiei
Kurama @ Kuwabara
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bújj bújj szellem
 
BBSz-es szavazás
Milyen kajához hasonlítanád Keichirot?

palacsinta
spenót
gyros
kakaós csiga
pizza
tojásleves
csirkecomb
puding
nem tom
egyéb
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Slayers
 
Slayers-es szavazás
Ki nézett ki legjobban lánynak a fiúk közül?

Zelgadis
Gourry
Xellos
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Full Metal Panic
 
FMPanic-os szavazás
Melyika kedvenced?

Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Sacond Raid
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Vadmacskakommandó
 
Vadmacs szavazás
Szted hogy aleghelyesebb Mark?

emberként (Mark/Aoyama)
űrmanóként (Kék lovag/Blue Knight)
Kékség bele van bújva
mindenhogy
sehogy sem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Tudnivalók

Slayers - A kis boszorkány

Eredeti cím: Slayers, Slayers NEXT, Slayers TRY
Cím japán írásjelekkel: スレイヤーズ
Sorozat hossza: 78 rész
Megjelenés éve: 1995-1996
Rendező: Watanabe Takashi
Zeneszerző: Tezuka Satoru
Stúdió: J.C. Staff, TV Tokyo, Softx
Műfaj: Akció, Kaland, Fantasy, Vígjáték
Korhatár: (12)
Megjegyzés: Lina és társai hihetetlen kalandjai a fantasy világban.

 

 

Rövid ismertető:

A Slayers eredetileg a japán Dragon magazin hasábjain megjelenő novellasorozatként született, melyet Hajime Kanzaka írt, és Arizumi Rui illusztrált. A sorozat nagyon sikeres volt, így természetesen hamarosan anime és manga készült belőle. A három TV sorozatból kettő, a Slayers és a Slayers Next látható az A+ műsorán.

A történet:

A történet főhőse Lina Inverse, aki még csak tizenöt éves, de fiatal kora ellenére már világszerte híres (vagy inkább hírhedt) hatalmas varázserejéről. Lina vándorlása közben előszeretettel fosztja ki a rablókat és tolvajokat, azonban az egyik bandától valami olyat is zsákmányol, ami nagyobb bajba keveri mint amiről valaha is álmodott, és amit még az ő tehetségével és erejével sem biztos, hogy túl lehet élni.

Főhőseink:

Lina Inverse a Főszereplő. Azonban nem egyedül rója az utakat, társai és ellenfelei bőségesen akadnak. Legfontosabb szövetségese Gourry Garbriev, a szőke, jóképű harcos, Zelgadis Graywords az elátkozott harcos-varázsló és Amelia, Seiruun hercegnője az Igazság Önjelölt bajnoka.

És most röviden a szereplőkről:

Lina Inverse (Verselő Lina)

Lina agressziv, nagyszájú, akaratos és önző, azonban az esetek nagyrészében ezzel csak félelmeit, gyengeségét igyekszik leplezni. Fiatal lány, aki csakis a varázserejére támaszkodva maradhat életben egy kemény világban. De valóban igaz, hogy ez a védekező mechanizmus elég monumentális tud lenni, és az agresszivitása már minden alapot nélkülöz.

Gourry Gabriev

Gourry egy zseniális harcos, akinek ráadásul még a legendás Fénykard, a világ egyik legerősebb fegyvere is a birtokában van. Azonban a nagy erőhöz és ügyességhez nem sok ész társul, bár az is igaz, hogy nemannyira a felfogásával mint inkább a memóriájával és a figyelmével van gond. Jókor átlát a kőfalon.

Zelgadis Graywords

Zelgadis egy fiatal harcos, aki mindenkinél erősebb akart lenni. Nagyapja és dédnagyapja, Rezo a Vörös Pap teljesítette kívánságát, azonban ezért szörnyű árat kellett fizetnie: a fiatalember részben gólem, részben démoni testet kapott. Szörnyetegként, az emberek elől bújkálva, keresi a gyógyírt az átokra. Mogorva, zárkózott alak, aki mintha erősíteni akarná a külseje sugallta képet.

Amelia Will Tesla Seiruun

Seiruun, a Szent Város hercegnője egyben az Igazság önjelölt bajnoka is. A fiatal, még Linánál is fiatalabb lány apja eszméinek hatására utazgat és próbál segíteni az embereken, az Igazságot szolgálva. Sajnos azonban Amelia igazságérzéke néha elég sajátos, és ügyetlensége is több bajt okoz, mint hasznot. Mindent tetészi Amelia nem csekély varázsereje mellyel nem habozik lesúlytani a gonoszságra.

Sylphel Nels Lahda

Sairaag papnője, akit régebben Gourry megmentett, és aki azóta is szerelmes a harcosba. Erős gyógyító és védelmi mágiája sokszor tett jó szolgálatot a barátainak, de a harci varázslatokhoz semmi tehetsége mintha a lelke mélyéből ellenállna a pusztítás minden módjának.

Xellos

Xellos titokzatos figura, aki papnak mondja magát, és a Szent Biblia kériratát keresi. Hatalmas varázserővel bír de csak ritkán avatkozik bele az eseményekbe. Meglehetősen idegesítő stílusa és viselkedése ellenére sokszor bizonyul értékes szövetségesnek (és sokszor keveri bajba hőseinket).

Martina Xoana Mel Navratilova

Xoana elkényeztetett hercegnője, aki Ameliát akarta elfogni, hogy túszul ejtve, elfoglalják Seiruunt. A tervbe Lina képében kis hiba csúszott, és Martina azóta is a bosszút keresi, és minden módon Lina ellen áskálódik. Szerencsére tehetségtelen, ügyetlen és szétszórt, így nem jelent nagy fenyegetést.

Rezo a Vörös Pap

Rezo egy legenda, a Kor Bölcseinek egyike. Senki nem tudja honnan származik, vagy mennyi idős, de legendák és mesék szólnak róla szerte a világon. Vakon született, és vakságának gyógyítására kezdte tanulmányozni a fehér mágiát. Sajnos, bár rengeteg vak embernek adta vissza a szeme világát, saját magát nem volt képes meggyógyítani, és a kutatast más irányokban folytatta...

forrás: a+ (www.aplusztv.hu)

 

 
Friss

Új szavazás! FONTOS, hogy szavazz!!
És mellékesen megjegyezném, hogy a képtár folyamatosan frissül (http://kep.tar.hu/minamino7)

 
Jelentkezz be!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ezeket nézd meg!
 
Rólam
 
Egyéb animék
 
Szinkron színészekről
 
Oldaladnak
 
Chibi Kurama
Chat
Chat (cset) azt gondolom mindenki tudja hogy működik. És ha már tudja hogyan működik használhatná is. :-)
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Óra

 

 

Óra ébresztővel, és még a színét is váltogathatod.

Hőmérséklet átlagban:

És Ferihegyen:

Click for Budapest Ferihegy, Hungary Forecast

Hányan voltak itt.
Indulás: 2005-10-09
 
Naptár

 
Alakítsd az oldalt
Fontos!!!
Mi legyen az oldal sorsa?

teljes átalakítás+új animék (27 / 68%)
kis átalakítás, friss nélkül (8 / 20%)
így marad, nincs friss (5 / 13%)

Szavazatok száma: 40

Létrehozás időpontja:
2007-12-22 20:45:36

Szavazás lezárva:
2008-01-25 18:52:51


Lezárt szavazások
 
zene
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!